B'ölüm -72-(71.bölümden devam)


๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑ B'ölüm -LXXIII-๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑

Ekrem’in babası çocukları seven bir adamdı. Yakışıklı olduğu kadar sevecen ve mahirdi. Yenetekli bir doktor olarak pediatriyi seçmişti. Kitaplara olan ilgisi  ve sevgisi  çocukluğuna kadar dayanıyordu.  Mezuniyetine az bir zaman kala  gönüllü olarak devam ettiği yetimhanede mezun olduktan sonra dilekçe verip çok daha iyi paralar kazanabileceği özel hastanelerde çalışma tekliflerini geri çevirmişti. Köydeki  tarımla uğraşan ana ve babası oğluyla gurur duyuyorlardı.  Zintu Rem, kolay bir büyüyle  7 yetimin gözyaşını almak için yetimhane tarafından talep edilen  asistan Eda Aslı oluvermişti. Evraklarını bilgisayardan kontrol eden yetimhane müdürü kendisini Doktor Hüseyin ile tanıştırınca Ekrem'in doğmasına vesile oluşturacak iki kutup bir araya gelmiş oluyordu.  

İnsan adıyla Eda, kendi adıyla Zintu Rem,Doktor  Hüseyin’in gözlerine baktığında varlığının oluştuğu ateşten daha büyük bir ateşi hissetti  tüm vücudunda. Oysa toprağın ateşe hükmünü duymuştu ama bilmiyordu şu ana kadar. Ve aşkın  ateşinin bütün ateşlerden daha  yakıcı ve üstün olduğunu da. Cehennemi bile söndürebilecek kadar hem de. Doktor Hüseyin’de  hayatında hiç aşık olmamış kafasını kitaplardan ve çocuklardan kaldırmamış biri olarak kendisine tanıştırılan ve bu derece büyülü bakan bu genç kızdan haylice etkilenmişti. Akşam eve gittiğinde bile,yatarken, kahvaltıya kalktığında,uyuduğunda, nefes alıp verdiğinde sürekli  Eda’nın gözleri ve gülümsemesi gözlerinin önünden gitmiyordu. 

๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑

Kısa sürede mahçup ilişkileri birden bire büyük bir aşka dönüşüvermişti. Ancak Eda bunun  ne yazıkki sonuçlarını da biliyordu.  Eğer bu aşkı seçerse, bütün güçleri elinden alınacak ve korkunç bir şekilde yargılanıp öldürülecekti. Kendisini dünyada takip eden iki jin toe cadısı , Zintu Rem’in  halinden memnundular. Ve kendisinin vazgeçmesi olasılığına karşılık bütün önlemleri alarak   durum raporunun konseye ulaşmasını engellediler ve böylece eda’ya zaman kazandırıp aşkının körüklenmesine neden oldular. Bir gece , Eda ile Hüseyin, birlikte oldular. Sevişmeleri daha çok bir ayini andırıyordu. İkisi  içinde “ilk” ve “son” olacak bir cinsel birleşmeydi bu. Ertesi sabah uyuya kalan Hüseyin kolunu yanınd aolması gereken aşkının boşluğuna attığında gözlerini açtı. Oysa hayatındaki en mutlu  uykusuydu. Uyandığında gördüğü garip rüyayı anlatmak istiyordu sevgilisine. Rüyasında Eda’yı çırılçıplak görüyor onunla sevişirken onun yüzünün sürekli kediye,köpeğe,baykuşa,sarmaşığa türlü türlü bitkik ve hayvana dönüşürken vücudunun aynı kaldığını görüyordu. Derken orgazma ulaştığında kafasını kaldırıp eda’nın yüzüne bakıyordu. Eda ona gülümserken gözlerinden yaş şeklinde kan damlaları süzülüyor bir eliyle de karnı git gide büyüyordu. Derken karnı bir gül bir çiçek olarak açılıyor ve çiçeğin içinde bir oğlan, kendisine benzeyen bir oğlan doğuyordu. 

๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑

Kucağına aldığı oğlunu Eda emziriyor ve emzirirken şeffaf olan  bebeği gittikçe garip rengarenk parlak sıvılarla doluyor en sonunda da normal bir insan bebeği şeklini alıyordu. Annesi yeterince emzirince kucağındaki bebeği  Ekrem’e uzatıyor ve Ekrem  tam alacakken uyanıyordu. Böylesi garip bir rüyayı eğer Eda’yla aşk yaşamadan görmüş olsaydı kesinlikle korkar ve yakın arkadaşı olan psikiyatrist Şener’e görünürdü hüseyin. Yatağından kalktı sağa sola baktı ve dublex evinin kullanmadığı bebek odasından gelen sese doğru yöneldi. Kapıyı açtığında  daha önce boş olan odanın  tam bir bebek odası şeklinde düzenlendiğini  gördü ve beşikte de rüyasında gördüğü bebeğin oynadığını. Bir an için nefessiz kaldı ve  vücudunun ağırlığını taşıyamayan bacakları bilincini de kaybetmesiyle yere yığılmasına sebep oldu. Bayılmıştı. Uyandığında bebek hala oradaydı. Odanın ortasında ise kendisine bırkaılmış bir not buldu. Notta yine cin taifesine göre yasak olan bir açıklama yer alıyordu. 

๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑

Eda, başından sonuna herşeyi tüm çıplaklığıyla Hüseyin’e anlatmış, bebeklerine iyi bakması gerektiğini ve bebeğin kendisine ait olduğuğunu kanıtlayacak her türlü düzenlemeyi de yaptığını bildirmişti. 

๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩( devam edecek)