B'ölüm -44-(43'den devam)

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑ Bölüm -XLIV- ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑(43.B'ölümden devam)

Ervin’in vücudu; duyduğu ses yüzünden bir iki kımıldandı ardından diğer tarafına doğru çevrilerek uyumaya devam etti. Nefes alış verişlerinin uyku moduna dönmesini sabırla bekleyen diğer nurani varlık bu defa eğilip kulağına; “Allah Resulü (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Mekke ile Medine dışında Deccal'ın ayak basmayacağı hiç bir belde yoktur. Medine'nin bütün yollarında, orayı koruyan saf saf melekler vardır. Deccal, Sıbha'ya (çorak bir araziye) iner. Medine üç defa sarsılır. Bütün kâfir ve münafıklar Deccal'ın yanına doğru Medine'den çıkarlar." , dedi.

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑

Ervin, ruhu çadırının bir kaç metre yükseğinde havada asılı kalmış şekilde bedeninin başında olan bu garip olayı seyrediyordu tepkisizce. Hissedebildiği hiç bir şey yoktu sanki, hayalet gibiydi. Bu kez diğeri, eğildi Ervin'in yüzüne yaklaşıp “Allah Resulü (a.s.): "Deccal sol gözü kör, gür saçlı bir kimsedir. Beraberinde Cennet ve Cehennem vardır. Onun Cehennemi Cennet, Cenneti de Cehennemdir" buyurdu.”

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑

Ardından sıra ötekine geçti, öteki de eğilip, “Deccal gelecektir. Fakat Medine yollarına girmek ona haram kılınmıştır. Medine etrafındaki bazı işlenmeyen arazilere kadar varacaktır. O günün en hayırlı bir siması yahut insanların en hayırlılarından birisi Deccale karşı çıkar ve: Şahadet ederim ki muhakkak sen, Allah Resulü'nün bize haber vermiş olduğu Deccalsın! der. Bunun üzerine Deccal: Şimdi ben bu adamı öldürür, sonra diriltirsem ne dersiniz? Bu işte şüphe eder misiniz? diye sorar. Hayır, derler. Deccal o kimseyi hemen öldürür, sonra da diriltir. Ve diriltir diriltmez o kimse: Vallahi senin hakkında hiç bir zaman şimdiki kadar basiretli olmamışımdır, der. Bunun üzerine Deccal onu tekrar öldürmek ister. Fakat ona musallat olamaz." Dedi. Ervin hala seyrediyordu kendini ve tüm bu olup biteni, "Medine'nin kapı ve giriş yerlerinde bazı melekler vardır. Bu sebeple Medine'ye taun ve deccal giremez" buyurmuştur.”

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑

Son olarak öteki nurani varlık yine aynı şekilde eğilip Ervin’in bedeni üzerine; "Ümmetini tek gözü kör ve pek yalancı olandan (Deccalden) sakındırmamış hiç bir Peygamber yoktur. Dikkat edin ki onun bir gözü kördür. Rabbiniz ise tek gözlü değildir. Onun iki gözünün arasında -Kefere- yazılmıştır." ,dedi.
İkisi birden “Bunları sakın unutma..Büyük göreve az kaldı “ ,dediler ve birden bire çok hızlı bir şekilde Ervin’in ruhunun bulunduğu yerde,yanıbaşında bitiverdiler.

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑

“Deccal hak ve gerçektir. Rab’bin seninle olacak, kalbini ferah tut” dediler. Sanki bu iki nurani varlığın kendisine söylediği söz aynı ağızdan sterio şekilde söylenmişti. Ervin; daha sonraları araştıracaktı rüyasında kendisine söylenen ve her bir kelimesini vurgusuyla anımsadığı bu hadislerin anlamını. Ve ilginç bilgilerle karşılaşacaktı.

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩( devam edecek)